Velkommen til BOGBY9520

 

 

Medlemskab af BOGBY9520

Ved at tegne et medlemskab af BOGBY9520 er du med til at støtte og bakke op om idéen. Det koster kun kr. 100 om året. Alle er velkomne til at tegne et medlemskab for der igennem at tage del i arbejdet med udviklingen af en spændende dansk bogby eller blot for at støtte idéen. Medlemskab kan tegnes ved at indbetale 100 kr. til kontonr. 9231-207-172-0007 eller via Mobile Pay: 21115 (skriv "Medlemskontingent" i meddelelsesfeltet), eller ved at kontakte os på mail.

 

Frivillig i BOGBY9520

De mange frivillige i BOGBY9520 er foreningens drivkraft. Har du lyst til at tage del i arbejdet med bl.a. at sortere og sælge bøger i Bogby-Butikken, er du meget velkommen. Mød op i butikken og få information om, hvordan det hele foregår. Du er naturligvis også meget velkommen til at sende os en email: mail@bogby9520.dk, eller anvende kontaktformularen under menupunktet KONTAKT her på hjemmesiden. Det sociale aspekt er også en vigtig del af BOGBY9520, der er blevet et hyggeligt mødested, hvor der altid er kaffe på kanden og nogen at snakke med.   

 

Har du idéer til aktiviteter, er du interesseret i en helt speciel type litteratur, er du bogsamler, har du lyst til at danne en gruppe med andre ligesindede bognørder eller har du en idé til en specialbutik med bøger, er du ligeledes meget velkommen til at kontakte os.  

 

Foreningen BOGBY9520 - Bestyrelsen:

Ilone Dolmer

Poul Larsen (suppleant)

Henrik Bugge Mortensen

Helle Nilsson (suppleant)

Elsebeth Nørlem

Jette Dige Rokos

Birgit Møller Sørensen

Bjarne Troelsen

Sven Erik Østergaard

 

Bestyrelsen har konstitueret sig med et formandskab bestående af Henrik Bugge Mortensen, Elsebeth Nørlem og Bjarne Troelsen.

Birgit Møller Sørensen er kasserer og Sven Erik Østergaard sekretær

Webshop fra e-hjemmeside.dk