Velkommen til BOGBY9520

 

 

Ny butik

Den 1. december 2018 indviede vi vore to nye butikker på torvet i Skørping med hornmusik og boblevand og kransekage.

 Vi er nu centralt placeret i bybilledet, og det har kunnet mærkes: Salget i butikken er bare eksploderet, og folk kigger indenfor, drikker kaffe, piller i reolerne, slår sig ned med en bog, kort sagt: hygger sig. Bogby9520 er tæt på at være det, vi drømte om i sin tid: et kulturelt kraftcenter i 9520-området og længere ud.

Foreningen BOGBY9520 har modtaget en kæmpe boggave


Ved årsskiftet lukkede Birgit Møller Sørensen Brøndum Antikvariat efter 36 år i Store Brøndum. Birgit, der er et meget aktivt medlem af bestyrelsen i Foreningen BOGBY9520, fik dog ikke helt ryddet lageret i forbindelse med efterårets udsalg med 2⁄3 rabat – der er nemlig stadig mere end 70.000 gode bøger på lager. Denne kæmpe bogsamling har Birgit besluttet at forære til BOGBY9520, hvilket vi er meget taknemmelige for. Tusind tak, Birgit!

Alle, der har besøgt Bogby-Butikken ved at der ikke kan proppes flere bøger ind på hylderne. Derfor har bestyrelsen besluttet at leje Brøndum Antikvariat på yderst favorable vilkår og åbne Bogby-Butik nr. 2 i Store Brøndum. Her vil der fra 9. marts være åbent hver torsdag fra kl. 14 til kl. 17 og ellers efter aftale. Parat med kompetent vejledning står Birgit selv sammen med de frivillige, som skulle have lyst til at hjælpe til i butikken i Store Brøndum. Der er stadig 662⁄3 rabat på bøgerne – og rig mulighed for at gøre rigtig gode fund inden for alle mulige genrer! Alle indtægter fra bogsalget går ubeskåret til BOGBY9520.

Bogby-Butikken i Store Brøndum (tidl. Brøndum Antikvariat) holder åbent hver torsdag kl. 14-17. 

Gåseøjne på omgang

udkommer lørdag 5. november kl. 10

 

BOGBY9520s Forfatterværksted, der pt. tæller 14 himmerlandske forfattere, er blevet en stor succes. Sidste år, i forbindelse med litteraturfestivalen ORD I NORD, udgav vi “Kragetæer i kor”, og i forbindelse med årets ORD I NORD er vi parat med en ny udgivelse, som har fået titlen “Gåseøjne på omgang”.

 

Bogen præsenteres på Skørping Bibliotek lørdag 5. november kl. 10. Her er der muligheder for at høre smagsprøver fra bogen og købe et signeret eksemplar. Biblioteket serverer kaffe og rundstykker.

 

De fem bidragydere til “Gåseøjne på omgang” er: Mette Gregersen, Arden, Nanna Sandholdt Vittrup, Hobro, Ingeborg Sebbelin, Øster Hornum, Ingrid Bylling, Terndrup og Rikke Hedehus, Skørping.

 

Bogen, der er på 172 sider, indeholder også 24 “Stationsbybreve”, skrevet af alle forfatterne tilknyttet BOGBY9520s Forfatterværksted. Bogens forside er lavet af teaterleder og skuespiller Susanne Sangill. Henrik Bugge Mortensen har stået for redaktion og tilrettelæggelse.

 

Bogen koster kr. 100. Indtægten fra salget går ubeskåret til BOGBY9520s Forfatterværksted og BOGBY9520s øvrige aktiviteter. Har du ikke mulighed for at deltage i præsentationen, så kan du allerede nu bestille et signeret eksemplar ved at sende en bestilling til mail@forlagetrebild.dk. Skriv dit navn og hvor mange signerede eksemplarer du ønsker at købe. Bøgerne kan afhentes i Bogby-Butikken fra søndag 6. november kl. 10.  vember kl. 10.

Webshop fra e-hjemmeside.dk