Velkommen til BOGBY9520

 

 

AFLYSNING AF

ORD I NORD 2017 lørdag den 28. oktober

Vi har været tvunget til at aflyse dette års ORD I NORD. Det beklager vi dybt.

Alle, der har købt billetter i forsalg, får naturligvis billetprisen refunderet.

Vi forventer, at vende stærkt tilbage i 2018.

 

ORD I NORDs redaktionskomité

Bogby 9520 til kulturmøde på Mors

I dagene 24.-26. august viste Bogby 9520 flaget ved det store kulturmøde på Mors. Vi havde samlet fem andre kulturaktører fra Rebild Kommune under overskriften Kulturland Rebild, nemlig Skørping Marionetteater, Opera i Rebild, Rebildcenteret, Ord i Nord og Landart Rebild, og sammen med dem indtog vi Monas Hus, der ligger på "kulturvejen" op til festpladsen få hundrede meter længere fremme. Her havde vi indrettet en Bogbybutik i den store entré, som folk skulle igennem for at komme ind i den store stue, hvor der foregik forskellige arrangementer som oplæsning ved bogbys forfattergruppe og foredrag om emner med tilknytning til bogbys samlinger af bøger og plader, og i entréen havde Kaj Bylling opstillet sit diskotek og spredte hyggestemning med nogle af de gamle evergreens fra vores store pladesamling. De øvrige kulturaktører stillede op med posters og billeder, og på første sal gav marionetteateret forestillinger til stor fornøjelse for øens skolebørn, som gæstede kulturmødet i stort tal med lærere og pædagoger. Vi fik gjort opmærksom på Rebild som "Kulturland", og de frivillige, som tog det praktiske slæb med arrangementet, fik også tid til at overvære nogle af de spændende debatter og andre arrangementer, som dette store kulturelle overflødighedshorn bød på. Og bøger fik vi da også solgt nogle stykker af!

Foreningen BOGBY9520 har modtaget en kæmpe boggave


Ved årsskiftet lukkede Birgit Møller Sørensen Brøndum Antikvariat efter 36 år i Store Brøndum. Birgit, der er et meget aktivt medlem af bestyrelsen i Foreningen BOGBY9520, fik dog ikke helt ryddet lageret i forbindelse med efterårets udsalg med 2⁄3 rabat – der er nemlig stadig mere end 70.000 gode bøger på lager. Denne kæmpe bogsamling har Birgit besluttet at forære til BOGBY9520, hvilket vi er meget taknemmelige for. Tusind tak, Birgit!

Alle, der har besøgt Bogby-Butikken ved at der ikke kan proppes flere bøger ind på hylderne. Derfor har bestyrelsen besluttet at leje Brøndum Antikvariat på yderst favorable vilkår og åbne Bogby-Butik nr. 2 i Store Brøndum. Her vil der fra 9. marts være åbent hver torsdag fra kl. 14 til kl. 17 og ellers efter aftale. Parat med kompetent vejledning står Birgit selv sammen med de frivillige, som skulle have lyst til at hjælpe til i butikken i Store Brøndum. Der er stadig 662⁄3 rabat på bøgerne – og rig mulighed for at gøre rigtig gode fund inden for alle mulige genrer! Alle indtægter fra bogsalget går ubeskåret til BOGBY9520.

Bogby-Butikken i Store Brøndum (tidl. Brøndum Antikvariat) holder åbent hver torsdag kl. 14-17. 

Tegneseriebutikken nedlagt

Vi har desværre måttet nedlægge vores tegneseriebutik Jyllandsgade 10 - i hvert fald midlertidigt.

Vi havde et meget gunstigt lejemål for den lille butik så længe der ikke var andre, der ønskede at leje den. Det er der så nu, og vi har opmagasineret tegneserier og inventar, indtil det lykkes os at finde en anden løsning.

Gåseøjne på omgang

udkommer lørdag 5. november kl. 10

 

BOGBY9520s Forfatterværksted, der pt. tæller 14 himmerlandske forfattere, er blevet en stor succes. Sidste år, i forbindelse med litteraturfestivalen ORD I NORD, udgav vi “Kragetæer i kor”, og i forbindelse med årets ORD I NORD er vi parat med en ny udgivelse, som har fået titlen “Gåseøjne på omgang”.

 

Bogen præsenteres på Skørping Bibliotek lørdag 5. november kl. 10. Her er der muligheder for at høre smagsprøver fra bogen og købe et signeret eksemplar. Biblioteket serverer kaffe og rundstykker.

 

De fem bidragydere til “Gåseøjne på omgang” er: Mette Gregersen, Arden, Nanna Sandholdt Vittrup, Hobro, Ingeborg Sebbelin, Øster Hornum, Ingrid Bylling, Terndrup og Rikke Hedehus, Skørping.

 

Bogen, der er på 172 sider, indeholder også 24 “Stationsbybreve”, skrevet af alle forfatterne tilknyttet BOGBY9520s Forfatterværksted. Bogens forside er lavet af teaterleder og skuespiller Susanne Sangill. Henrik Bugge Mortensen har stået for redaktion og tilrettelæggelse.

 

Bogen koster kr. 100. Indtægten fra salget går ubeskåret til BOGBY9520s Forfatterværksted og BOGBY9520s øvrige aktiviteter. Har du ikke mulighed for at deltage i præsentationen, så kan du allerede nu bestille et signeret eksemplar ved at sende en bestilling til mail@forlagetrebild.dk. Skriv dit navn og hvor mange signerede eksemplarer du ønsker at købe. Bøgerne kan afhentes i Bogby-Butikken fra søndag 6. november kl. 10.  vember kl. 10.

Webshop fra e-hjemmeside.dk