Hvad er BOGBY9520

Bogby9520 er et folkeligt projekt, der har til formål at skabe endnu mere liv og aktivitet i den gamle stationsby Skørping og dens opland og fremme interessen for bøger og læsning. Det gør vi ved at drive en genbrugsbutik med bøger, som samtidig er et mødested for lokale borgere og andre, der interesserer sig for bøger – alle generationer er velkomne, også børn og unge.

Egnens beboere donerer deres overskudsbøger til os, og vi sorterer, prismærker og opstiller bøgerne i vore to butikker på torvet i Skørping, hvor de så kan købes til rimelige priser.
De indtjente penge betaler husleje, el og varme i vore butikker, og de overskydende midler bruges på en lang række arrangementer som foredragsaftener, studiekredse og markeder på torvet, og vi arbejder sammen med andre kulturaktører som Biblioteket, Herman Bang Selskabet og Kulturstationen om arrangementer som f. eks. litteraturfestivalen Ord i Nord og den årlige Herman Bang Dag og det store Litterære Folkemøde, som løb af stabelen første gang i oktober 2022.

BOGBY9520 har fokus på alle bogtyper: Skønlitteratur, faglitteratur, opslagsbøger, kogebøger, digtsamlinger, børnebøger, tegneserier, lokalhistoriske bøger osv.

Prisniveauet er lavt set i forhold til f.eks. professionelle antikvariater, så her er gode muligheder for at gøre et godt fund.

Åbningstider:

Bogby Butikkerne, Jyllandsgade 5C og 5B i Skørping, har åbent torsdag og fredag kl. 14 - 17 og lørdag og søndag kl. 10 - 13.

Kommende arrangementer

Arkæologisk sightseeing i Rebild Kommune v/ Bodil Tvedegaard

Dato:

Torsdag den 23. maj

Klokken:

19.00

Sted:

Bogby butikken, Jyllandsgade 5C

Med foto og fortælling vil Bodil Tvedegaard præsentere os for Rebildskatten (5 kg. sølv fra vikingetiden), Juelstruphornet fra Støvring, bronzespandene fra Siem, en mystisk solsten, guldringe fra både bronze og jernalder samt Frøya fra Rebild Skovhuse m.m. Bodil Tvedegaard er frivillig på Museum Rebild, pædagog og museumsformidler og har studeret arkæologi på Aarhus Universitet. Hun vil denne aften fortælle og vise billeder af de skatte fra oldtid og middelalder, der er fundet i Rebild-området. Kaffe m/ brød 20,-kr.

Login
Webdesign - Showoff Media