Hvad er BOGBY9520

Bogby9520 er et folkeligt projekt, der har til formål at skabe endnu mere liv og aktivitet i den gamle stationsby Skørping og dens opland og fremme interessen for bøger og læsning. Det gør vi ved at drive en genbrugsbutik med bøger, som samtidig er et mødested for lokale borgere og andre, der interesserer sig for bøger – alle generationer er velkomne, også børn og unge.

Egnens beboere donerer deres overskudsbøger til os, og vi sorterer, prismærker og opstiller bøgerne i vore to butikker på torvet i Skørping, hvor de så kan købes til rimelige priser.
De indtjente penge betaler husleje, el og varme i vore butikker, og de overskydende midler bruges på en lang række arrangementer som foredragsaftener, studiekredse og markeder på torvet, og vi arbejder sammen med andre kulturaktører som Biblioteket, Herman Bang Selskabet og Kulturstationen om arrangementer som f. eks. litteraturfestivalen Ord i Nord og den årlige Herman Bang Dag og det store Litterære Folkemøde, som løb af stabelen første gang i oktober 2022.

BOGBY9520 har fokus på alle bogtyper: Skønlitteratur, faglitteratur, opslagsbøger, kogebøger, digtsamlinger, børnebøger, tegneserier, lokalhistoriske bøger osv.

Prisniveauet er lavt set i forhold til f.eks. professionelle antikvariater, så her er gode muligheder for at gøre et godt fund.

Åbningstider:

Bogby Butikkerne, Jyllandsgade 5C og 5B i Skørping, har åbent torsdag og fredag kl. 14 - 17 og lørdag og søndag kl. 10 - 13.

Kommende arrangementer

Frivilligaften i Bogby9520

Dato:

Onsdag den 22. november

Klokken:

19 - 21

Sted:

Bogby butikken, Jyllandsgade 5C

Vi holder vor halvårlige hyggeaften for alle de frivillige i Foreningen BOGBY9520. Bestyrelsen orienterer om evt. nye tiltag, og vi diskuterer på kryds og tværs de forskellige emner, lufter nye ideer og kommer med ris eller ros. Aftenen byder også på et lettere traktement med vin, og forhåbentlig får vi en god debat, men også en dejlig festlig aften sammen.Tilmelding: mail@bogby9520.dk senest lørdag d.18. Nov. 2023.

Drengen fra Otteruphuse

Dato:

Torsdag den 23. november

Klokken:

19 - 21

Sted:

Bogby butikken, Jyllandsgade 5C

Marius Stubberup, som er vokset op i et såkaldt husmandshjem på 14. tdr. land i Otteruphuse vil fortælle om sin barndom og sit liv i øvrigt. Marius er 77 år og har lige været til 60-års skolejubilæum i Skørping. Han bor nu i Aars.                        Kaffe/kage: kr.20,-.  

Julemarked på Kulsturstationen

Dato:

Lørdag og søndag den 2. og 3. december

Klokken:

Kl. 10 - 17

Sted:

Kulturstationen, Skørping

Bogby9520 deltager lige som sidste år med et væld af gode bøger som julegaveideer til både store og små. Det var et dejligt julemarked, og vi glæder os også allerede til at være med igen.

Login
Webdesign - Showoff Media