Arrangementer

Her finder du en oversigt over de mange spændende arrangementer vi afholder i Bogby9520.

Kommende arrangementer

Kursus i akrylmaling

Dato:

10., 17.,24. og 31. januar

Klokken:

Kl. 10 - 12.30

Sted:

Der undervises i både abstrakt og figurativt maleri.Du får mulighed for at afprøve nye teknikker. Medlemskab af BOGBY9520 påkrævet. Kontakt bjr.2850@gmail.com for besked om sted og indkøb af materialer. Tilmelding: mail@bogby9520.dk Der undervises i komposition og farvelære. Lys, skygge og kontraster. Du får masser af sparring og individuelle samtaler om netop din proces i maleriet. Lær at slippe kontrollen og lad din spontanitet og intuition føre din hånd. Sammen vil vi lade os inspirere og eksperimentere og finde det udtryk der passer dig.

Kasper Dons. Oplæsning og musik

Dato:

Torsdag den 18. januar

Klokken:

19.00

Sted:

Bogby butikken, Jyllandsgade 5C

Jeg drømte, du var en anden - Lydsiden af en digtsamling. v/ Kasper Dons.
Kom og oplev den nordjyske digter og musiker Kasper Dons fortolke sin egen nye digtsamling igennem et virvar af optagede lydspor og lydeffekter. Hør oplæsning af originale digte som du aldrig har hørt det før. Kasper og makkeren Søren spiller til - live.

Digtene er et virvar af noter fra teenageværelset, anekdoter fra brune værtshuse, følelser og spekulationer om tid, liv og meningen med det hele. Kulminationen af 15 års notesbøger og papirlapper med poesi og hverdagsvrøvl, dybe tanker og ren nonsens. Udgivet på Artbreak Hotels Forlag i samarbejde med Aalborg kunstneren Nils Sloth.   Kaffe/kage kr. 20,-

Sven Erik Østergaard: "Det storslaaede landskab"

Dato:

Torsdag den 8. februar

Klokken:

19.00

Sted:

Bogby butikken, Jyllandsgade 5C

Sven Erik Østergaard har i mange år indsamlet by- og landskabsbilleder fra hele landet. Herfra har han udvalgt mere end 80 malere fra Rebild/ Skørping-området fra det 19. og 20. århundrede, som er repræsenteret i bogen ”Det storslaaede Landskab”.

Sven Erik vil fortælle om sin bogs tilblivelse og sin mangeårige interesse for gamle danske landskabsmalerier. I bogen har han samlet eksempler på de mange lokale landskabsmalere i Rebild og omegn. Foredraget ledsages af billeder.  I forbindelse med foredraget er man velkommen til at stille spørgsmål eller komme med billeder til vurdering.

Filmaften for frivillige i BOGBY9520

Dato:

Torsdag den 15. februar

Klokken:

Kl. 17.00 - 21.30

Sted:

100-salen i Kinorevuen

Vi afholder filmaften for alle de frivillige i BOGBY9520. Vi ser først film og derefter spiser og hygger vi os. Tilmelding: mail@bogby9520.dk senest d. 10. febr. Yderligere oplysninger følger i det nye år

Overtaci

Dato:

Torsdag den 7. mats

Klokken:

19.00

Sted:

BOGBY butikken, Jyllandsgade 5C

Foredrag v/Anne Valbjørn Odgaard.

Om Aarhus-kunstneren Ovartaci, som var patient på Risskov i mange år. Anne Odgaard udgiver en bog om ham i febr. 2024. Mere oplysning følger til marts.

Webdesign - Showoff Media