Velkommen til BOGBY9520

 

 

 

BOGBY9520

Kommende Arrangementer i Bogby-Butikken

 

Torsdag 28. november kl. 19

Forfatteraften med Louise Juhl Dalsgaard

►►►

Forfatter Louise Juhl Dalsgaard besøger BOGBY9520 til en aften med oplæsning og snak omkring, hvad arbejdet som fuldtidsforfatter indebærer: Hvor finder man inspiration? Hvordan når man fra idé til værk? Og hvor går man hen, hvis man går i stå i skriveprocessen? Louise Juhl Dalsgaard har udgivet bøger siden 2011. Senest to romaner ”Dét der og dét der” om en anoreksiramt kvindes vej tilbage til sig selv, og romanen ”Alle dage tilbage”, der udkom i juni i år, og som handler om, hvad man stiller op med sit liv, når det eneste, der er tilbage, er at dø? Bogen følger en ældre terminalt syg kvindes sidste måneder, og er en skånselsløs men også omsorgsfuld fortælling om angst, håb, sorg og ikke mindst om glæden - trods alt.

Der vil være rig lejlighed til at stille spørgsmål, både til forfatterens udgivelser og til de mange spørgsmål, der knytter sig til at være skrivende.

 

Der serveres kaffe og hjemmebag til kr. 20.

Arrangementet med Louise Juhl Dalsgaard har fået støtte fra Statens Kunstfond.

 

Søndag 15. december kl. 10-17

Jul i Skørping – for børn og vokse

►►►

Traditionen tro skal der rigtig julehygges i Skørping. BOGBY9520 og Skørping Erhvervsforening er i år gået sammen om at arrangere en hyggelig julesøndag for både store og små. Byens butikker holder åben, så benyt dagen til lokale julegaveindkøb.

Kl. 10 BOGBY9520 åbner. Butikkerne bugner af gode og billige julegaveidéer.

Kl. 12 Juleklip i BOGBY9520. Benthe Handberg inspirerer til unik julepynt, hvor gamle udtjente bøger får nyt liv. Her kan både børn og vokse være med. Vi har sakse, papir og lim parat til alle.

Kl. 14 Julemanden ankommer til Torvet i Skørping i selskab med Skørping Rideklub. Han uddeler slikposer til alle børn. Spillemændene spiller op til dans omkring det store juletræ og fortsætter til BOGBY9520, hvor der bydes på gløgg, saftevand og æbleskiver.

Kl. 15 Film i Kinorevuen (for børn og deres forældre)  

.

Webshop fra e-hjemmeside.dk