Velkommen til BOGBY9520

 

 

BOGBY9520

 FORÅR 2023

 

 

 

Studiekreds om ondskabens filosofi. v/ Bjarne Troelsen

4 onsdage i marts: 1., 8., 15. og 22. marts kl. 19.30 – 21.30 i Jyllandsgade 5 C

Det onde er overalt. Det omgiver os, vi læser om det, ser film om det, fascineres af det, vi afskyr det, vi frygter det. Men hvad er det? Hvor kommer det fra? Kun mennesker kan være onde, men er alle mennesker onde? Det onde er for stort og for diffust til, at vi kan fatte det. Men vi vil prøve over fire studiekredsaftener om ondskabens filosofi at trænge en lille smule ind i en af menneskelivets mest smertefulde gåder. Tilmelding: mail@bogby9520.dk .

Torsdag d. 23. marts kl. 13.30 – 17.00.

BLIV KLOGERE PÅ DEN NYE AFFALDSORDNING I REBILD KOMMUNE.  

Torvet i Skørping, BOGBY9520, Jyllandsgade 5C og 5B. Kig forbi når sorteringsbilen fra affaldsselskabet Nordværk og Rebild Kommunes affaldskontor står klar til at besvare dine spørgsmål om den nye affaldsordning. Hør om den nye indsamling af madaffald og test din viden om affaldssortering. På vores stand kan du prøve kræfter med vores affaldsquiz, samt være kreativ i vores workshop med genbrugspapir fra BOGBY9520. Vi glæder os til at se jer!  Gratis adgang.              KLIMA REBILD: Rebild Kommune, Nordværk og BOGBY9520

Torsdag d. 20. april kl. 19.00 – 21.00

HVAD HAR PUTIN GANG I? HVAD GØR VI? OG HVOR BEVÆGER VI OS HEN? Foredrag v/ Maria Gullestrup. Hvad tænker Putin? Hvad ønsker han at opnå? Ja, det ved kun han selv, men ud fra hans taler og ageren, er det muligt at komme med et kvalificeret gæt. Hør om Putins planer for Europa, status på krigen i Ukraine og få Marias bud på, hvordan det hele ender.     Maria Gullestrup er uddannet cand. Scient.pol. med særlig interesse for Ruslands nærområder. Hun har taget fag om Rusland på Forsvarsakademiet og studeret russisk senest i Kiev efteråret 2021 og har rejst i store dele af det tidligere Sovjetunionen herunder Centralasien, Kaukasus og Hviderusland. Maria har desuden været udsendt som Monitor og Reporting Officer ved EU’s monitoreringsmission i Georgien i perioden 2019-2021.

Gratis for medlemmer af BOGBY9520 ellers 50,- kr. som betales ved indgangen.

Torsdag d. 25. maj kl. 19.00 – 21.00

DRØMMEN OM I GÅR. TOVE DITLEVSENS LIV OG FORFATTERSKAB. v/ Anne Valbjørn Odgaard.

Tove Ditlevsen tager eviggyldige temaer op og leverer dem i et tilgængeligt sprog, og derfor er hun mere end 100 år efter sin fødsel stadig lige aktuel og populær nu som dengang. Vi ser nærmere på et forfatterskab, der stadig taler til os i dag. Hun er en af de mest læste og populære forfattere i det 20. århundrede.  Vi ser nærmere på et forfatterskab, der rummer psykologiske portrætter af anonyme hverdagsmennesker, arbejderbørn og kvinder med tidstypiske og eviggyldige konflikter. Det handler meget om skrøbelige følelsestilstande: nederlag, angst og smerte men også om forelskelse og glæde. Vi følger forfatteren gennem et liv af forelskelser, karrieremæssige op- og nedture, ægteskaber, skilsmisser, misbrug, indlæggelser og selvmordsforsøg. 50,- kr. for ikke-medlemmer. Husk begrænset plads!

 

BOGUDSALG I BOGBY’S ST. BRØNDUM-AFD. HELE MAJ MÅNED

 

Vi har ryddet op og gjort plads til flere bøger. Der er stadig masser af skønlitteratur og faglitteratur, noder, plader, kort og billeder af mange slags. ENHEDSPRIS 10,- kr.

Desuden har vi denne gang en hel stor afd. med lokalhistorie fra hele Vendsyssel til normale antikvariske priser, men med særlig mængderabat. Engang i april måned vil der blive udsendt en mere detaljeret indbydelse til BOGBUDSALGET.

Åbningstider i St. Brøndum er normalt bare torsdag kl. 14-17, men i maj måned under udsalget torsdag d. 4. maj til og med lørdag d. 27. maj er åbningstiderne således: Torsdag-fredag 14-17 og lørdag-søndag 10-13.

 

 

 

 

Webshop fra e-hjemmeside.dk