Velkommen til BOGBY9520

 

 

 

 

Torsdag d. 25. maj kl. 19.00 – 21.00

DRØMMEN OM I GÅR. TOVE DITLEVSENS LIV OG FORFATTERSKAB. v/ Anne Valbjørn Odgaard.

 

Tove Ditlevsen tager eviggyldige temaer op og leverer dem i et tilgængeligt sprog, og derfor er hun mere end 100 år efter sin fødsel stadig lige aktuel og populær nu som dengang. Vi ser nærmere på et forfatterskab, der stadig taler til os i dag.

Hun er en af de mest læste og populære forfattere i det 20. århundrede.  Vi ser nærmere på et forfatterskab, der rummer psykologiske portrætter af anonyme hverdagsmennesker, arbejderbørn og kvinder med tidstypiske og eviggyldige konflikter. Det handler meget om skrøbelige følelsestilstande: nederlag, angst og smerte men også om forelskelse og glæde.

Vi følger forfatteren gennem et liv af forelskelser, karrieremæssige op- og nedture, ægteskaber, skilsmisser, misbrug, indlæggelser og selvmordsforsøg.

50,- kr. for ikke-medlemmer. Husk begrænset plads!

 

BOGUDSALG I BOGBY’S ST. BRØNDUM-AFD. HELE MAJ MÅNED

Starter torsdag d. 4. maj kl. 14.00.

Se venligst vedheftede.

Vi håber I vil hjælpe os med at dele meddelelsen om udsalget til så mange som muligt i jeres omgangskreds. Gerne på jeres arbejdsplads, skole, seminarium eller universitet. Vi booster det også på vores facebookside. Det gav utrolig god respons sidste gang.

Vi har nok stadig ca. 40.000 bøger tilbage på hylderne, men vi vil gerne kunne flytte til Skørping og er derfor nødt til at forsøge at komme af med bøgerne, før vi kan prøve at sælge huset. Det kan blive svært nok endda. Kender I nogle der kunne være interesseret i at købe et hus (den gamle skole på ca. 500 kvm.) i St. Brøndum, så sig endelig til. Her er god plads til en lille virksomhed og stor have samt stor parkeringsplads foran.

Webshop fra e-hjemmeside.dk